Pikkujoululeiri la 9.12.2023 (Tarkennetut tiedot!)


Aika: 9.12.2023

Tervetuloa syyskauden päättävälle perinteiselle joululeirille!

Luvassa on rentoa treeniä yllätysohjelmalla, yhdessä oloa ja herkuttelua!

Leiri on tarkoitettu (veloituksetta) kaikille FT-Jundokanin harjoitus- tai kurssimaksun maksaneille jäsenille! Kaikki lajit, junnut, nuoret ja aikuiset!

Aloitamme päivän osallistumalla kaikki Tammelan uuden urheiluhallin, Tammi Areenan avajaisiin, jossa esittelemme porukalla toimintaamme lyhyellä treeninäytöksellä.

Ollaan puvut päällä paikalla (Kyöpelintie 20) viimeistään klo 10:50. Juniorien vanhemmat, tervetuloa myös katsomaan! Avajaiset ovat kaikille avoin tapahtuma!

Treenien ohjaajat käyvät harjoituksissa läpi esittelyssä näytettävät asiat, jotka ovat käytännössä normaaleja tuttuja harjoituksia jokaisen oman taitotason mukaan. Kaikki kolme lajia esittäytyvät samanaikaisesti eli ollaan näytillä yhtä aikaa isolla porukalla! Ei tarvitse jännittää! Esiintymisalue on hallin lohko 1 eli sisään tulon puoleinen pääty. Judokoille järjestetään pieni tatamialue. Näytöksemme ajankohta on klo 11:00 ja se kestää n. 15min. Kaikkien tulee olla paikalla valmiiksi pukupäällä viimeistään 10:50. Areenan pukuhuoneet ovat käytössämme.

Areenalta siirrymme Manttaalille, jossa jatkamme n. klo 12:00 yllätystreeniohjelmalla! Treenien jälkeen nuorisotilojen puolella on tarjolla joulupuuroa, kahvit ynnä muuta mm. pikkujouluherkkupussit! Junnujen tapahtuma päättyy klo 16:00.

Aikuiset pääsevät nauttimaan vielä perään Tammelan kunnantalolla perinteisestä joulusaunasta ja illanvietosta.

Leiri päättää myös syksyn treenikauden. Joulutauon jälkeen ohjatut treenit jatkuvat viikolla 2 eli alkaen 8.1.2024. Lisätietoja saat omalta ohjaajaltasi tai J-P Suralta 040 827 6606.

Pidetään hauska ja ikimuistoinen tapahtumapäivä!

 

 

Liitteet